4.1.2016

Haaveesta totta

Uusi vuosi ja uudet kujeet, niinhän ne aina sanoo, no todellakin pitää tällä kertaa paikkansa. Pitkään haaveilin toiminimestä ja nyt se haave on aivan oven takana, eli odotellaan prh:n lappua takaisin hyväksytystä toiminimestä, mutta mikä sai laittamaan haaveelle tulta alle, täytyy palata aikaan ennen joulua :) 


Joulun alla sain idean, kävin kyselemässä paikalliselta taito shopilta olisivatko he kiinnostuneita ottamaan myyntiin itse suunnittelemiani tossuja ( et lehden tossukilpailun tossut ). He olivat kiinnostuneita, mutta toivoivat vauvojen versiota tossuista. No ei muuta kuin mietintä myssy päähän ja nyt kuukauden aikan niitä on syntynyt muutamia. :) 

Tossuihin tein samalla periaatteella varren, eli valepalmikkoa ja palmikon sekä neuloessa kiinnitettyjä kauniita helmiä :). Tossu on huovutettu konepesussa. Lisäksi pujotin alas valepalmikon reikiin kiristysnaruksi silkkinauhan jonka saa kauniisti rusetille taakse  jotta tossut saadaan pysymään jalassa paremmin :) 

Ainut asia joka on tuottanut päänvaivaa oikein urakalla on ollut tuo varren reunojen kiinnitys toisiinsa ja nyt luulen keksineeni keinon jolla sauma ei jää isoksi ja liitäntäkohdasta tulee kaunis :)

Materiaalit on lapsiystävällisiä, koska varsi on 100% nyppyyntymätöntä akryyliä joka on aivan taivaallisen pehmeää ja tossuosa 100% villaa. 




On kyllä aivan ihana fiilis kun tekee jotain itse suunniteltua :) Lisäksi luulen, että jos TaitoShop olisi kieltäytynyt olisi ehkä toiminimi jäänytkin siihen mietintä myssyyn. :)

2 kommenttia:

  1. Tosi jännät! Mutta mikset käytä vaikka merinoa akryylin sijasta? ihana lämpö mikä villasta tulee menee hukkaan semmoseen huonoon lankaan........

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ja kiitos vinkistä merinon suhteen, voisi olla oiva vaihtoehto. Tämä akryyli on vauvalankaa ja sen takia valikoitui materiaaliksi, kaikenlisäksi on aivan upean pehmeää ja ei nyhväänny neuloessa eikä käytössä, mutta ehdottomasti otan kokeiluun myös tuon merinon :)

      Poista