9.6.2016

Jakso 7; Aamukankeus





2 kommenttia:

  1. Moi! Kiva jakso tänään, olit hyvää seuraa kun ompelin tyttärille kesämekkoja, vaikka välillä saumurin hurina peittikin siun äänen :D

    Muutamia jaksojasi oon ennenkin kuunnellut, nyt vasta rupesin kommentoimaan, kun kerrankin katon jakson sillon kun se ilmestyy enkä kuukauden päästä :D Ihan alkujaan tänne löysin kun kaveri vinkkasi että olit miun huivimallista (kuun uni) jutellut ekassa jaksossa, kiitos kehuista näin jälkikäteen :)

    Hauska huomata miten tää kansainvälinen neuleskene alkaa imaista siutkin sisäänsä, vaikka tosiaan alussa olit niin Novita-voittoinen. Kun (neule)maailmankuva avartuu, niin sitä löytää itsenäs vaikka mistä, tekemästä sellaista mitä ei koskaan uskonut tekevänsä. Itse olin tuossa vaiheessa suunnilleen seitsemän vuotta sitten, kun olin löytänyt ravelryn ja aloin tutustua sen ihmeelliseen maailmaan. Siulla tosin kehitys tapahtuu paljon nopeammin, kevään aikana oot jo täysin hurahtanut :D Ja se jos mikä on mahtavaa ;)

    Jatkan varmasti siun kuuntelua (kyllä, mie yleensä vaan kuuntelen ja samalla teen jotain remppaa tai ompelen koneella tmv.), hypetyksesi ja intoilusi saa hyvälle tuulelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihana kun jätit kommenttia =} kuun uni on taivaallisen kaunis ja niin moni muukin sinun suunnittelema huivi että pakko on tehdä ne(kin) ja pian <3 olet kyllä uskomaton suunnittelija :)

      Mua vähän huvittaa miten kaikki on avautunut ihan erilailla ravelryn kautta. Enää en edes ajattele novitan lankojen ostamista :D tietysti joskus varmaan pakko jos ei varaa muuhun :D mutta niin paljon oppinut, nähnyt ja kuullut sekä saanut apua ja hurahtanut kaikkeen uuteen ja jännittävään :) 1kk sitten en olisi voinut ajatellakaan neulomista 2.50mm puikoilla jotain todella ohutta fingerin lankaa :D mutta nyt tekisin sitä vain, lisäksi kappas opiskelin neulomaan englanniksi :D ja nyt tänään kehräsin ensimmäisen lankani värttinällä ( tosin omatekemällä kun ensi viikolla tulee vasta postissa oikea :D ) oon saanut niin paljon kaikilta neulojilta etten osaa edes tarpeeksi kiittää <3

      Ihana jos tykkäät jaksoista :) itsekin tykkään kuunnella kun neulon tai touhuan muuta ja seurailen melkein kaikkia suomalaisia :) jotenkin aina pelottaa se palaute kun olet niin "alasti" ja oma itsesi kameran edessä että mitä jos et kelpaakaan :D jokainen kommentti ja palaute tuntuu niin hyvältä :) myös se rakentava :) !

      Lisäksi vielä saanut niin ihania ystäviä ja tuttuja tuolta raverlyn kautta että vaikkei ole koskaan nähnytkään niin tuntee jo sielujen sympatiaa :) musta tuntuu että nyt vasta alan hoksaamaan mistä tässä koko harrastuksessa on kyse :D ja sitten mua ärsyttää kun en voi höyrytä Kellekkään uudesta ja jännästä kun kukaan joka asuu täällä ei harrasta yhtä intohimoisesti kuin minä :D

      Poista