2.5.2016

My Little Pony

Hui, onpas pitkä aika viimeisestä postauksesta jossa esittelin jonkun valmistuneen työn. Paljon on tapahtunut tässä välissä. Muutimme uuteen kotiin ja podcastien tekokin ollut hurjassa vauhdissa. :) Iso kiitos kaikille jotka ovat jaksaneet niitä katsoa :) 

Nämä pastelliväri sukat ovat olleet valmiina jo todella pitkään, mutta huonojen tekosyiden takia saan ne vasta nyt tänne blogin puolelle :D Ei meillä vieläkään toimi netti kunnolla ja monien itkupotkuraivareiden jälkeen sain puhelimen oman verkon yhdistettyä tietokoneeseen, mutta sitten asiaan.....

Silmukanytimestä Huhtikuun haasteena oli pastellivärit, en ole aikaisemmin koskaan lähtenyt mukaan näihin haasteisiin, mutta nyt houkutteli ja varsinkin kun kaapista löytyi kaikki tarvittava. Väreiksi valikoituivat 7-veikan vanhasta värikartasta olevat vaaleanvioletti ja vaaleanpunainen.



Neuloin n. 5cm resoria aivan perinteisesti 2o,2n. Resorin jälkeen lähdin raidoittamaan sukkaa aina 5krs kullakin värillä. Toki mielessä oli aloittaessa vaikka mitä villejä pallokuvioita ja koukeroita. Päädyin silti perusraitaan koska siitä on todella pitkä aika kun olen viimeksi tehnyt raitasukat. 


Sukat mielestäni kaipasivat silti jotain hieman tyttömäistä, joten neulon sukan varteen vielä pienen pienet rusetit ja kiedoin niiden ympäri vielä vaaleanvioletin silkkinauhan. Täydellistä vai mitä :) Minulle tulee näistä sukista mieleen My Little Pony :D  Omasta mielestäni nämä ovat vaan niin kauniit jalassa.

Malli; Oma
Lanka; 7-veljestä
Puikot; 3,5mm
Menekki; 102g






6 kommenttia:

  1. Ompas aivan ihanat <3 oikeen kunnon söpöstelytyttömäiset sukat <3

    VastaaPoista
  2. Yksinkertaisen söpöt,silmät oikein lepää näissä:)Hyvää kesää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 kyllä vannon myös itse näiden nimissä siihen että
      Yksinkertainen on kaunista :) ihanaa kesää myös sinulle :)

      Poista