3.3.2016

Kuinka se helmi sinne silmukkaan neulotaan

Käytän paljon omissa töissäni helmiä ja täällä blogin puolellakin on muutamia ohjeita joissa on neuvottu tuo helmen neulominen silmukkaan. Itselläni kesti ainakin todella kauan ymmärtää lukemalla kuinka se tehdään. Vaikka se onkin todella helppoa. Ajattelin siis tehdä teille videon siitä kuinka se nyt sitten oikeasti tapahtuu.

Video on ehkä vielä vähän alkeellinen, mutta eikös sen voi antaa anteeksi kun on ensimmäinen ? :D Välillä kädet harhailee minne sattuu tarkennuksen ulkopuolelle mutta uskon ja toivon, että siitä tulee kuitenkin idea ja oppi selkeästi esille :) 

Ei ehkä ollut paras vaihtoehto luonnonvalkoinen lanka ja valkoiset helmet, mutta oppia ikä kaikki :)


                                           19 kommenttia:

 1. Huippua, kiitos tästä vinkistä! Olen tähän asti pujotellut helmiä valmiiksi lankaan ja siinä se vasta hommaa on ollutkin... Kiitos ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtavaa että tästä on oikeasti apua <3 kiitos ihanasta kommentista :) ! Varmasti on ollut homma pujoitella helmiä valmiiksi lankaan :) ! Toivottavasti työt sujuu nyt nopeammin ja sujuvammin vinkin avulla <3

   Poista
  2. Hienoo, että teit videon, nii nyt minäki jo ymmärsin, kiitos 😊

   Poista
 2. Huippuu! Heti seuraavaan lähti helmet mukaan, eilen just helmiä ostin ja ihana pitsikuvio on tiedossa, mihin näitä neulon, Kiitos!
  -päivi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä :) ihan mahtavaa kun videosta on hyötyä ja ihmiset inspiroituu luovuuteen :) <3

   Poista
 3. Noinko helppoa se onkin :D kirjalliset ohjeet ollu jotenki megahankala ymmärtää ni tää selvensi vihdoin ja innostuin jo ajatuksesta helmisukista :) kiitos videosta ^.^ ja hyvin näki vaik oli valkonen lanka ja valkoset helmet, ei huolta :)

  VastaaPoista
 4. Itsekin pähkäilin pitkään kun pöllösukkia tein ekaa kertaa niin sitä kirjallista ohjetta ja se on oikeasti hankala ymmärtää :) :D siksi ajattelin kun asiaa aina kysytään niin tehdä pienen videon :) on todella ihanaa tietää että tästä on ollut hyötyä ihan oikeasti :) ihania helmeily hetkiä <3

  VastaaPoista
 5. Kiitos paljon videosta.Mulla oli ohjeet,mutta en minä niitä ymmärtänyt,mutta nyt selvisi.Eikun pöllöille silmiä tekemään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne kirjalliset ohjeet on jotenkin todella vaikeat ymmärtää, mukavaa että video auttoi :) ihania neulonta hetkiä <3

   Poista
 6. Kiitos selkeästä ohjeesta. Nyt mummoihminenkin osaa tehdä tuon <3

  VastaaPoista
 7. Kiitti tästä! Hyvin sain videosta selvää ja tajusin, miten temppu tehdään. Vieläkun pääsen itse kokeilemaan, niin vasta sitten sisäistän asian niin, että se jää mieleeni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä :) ihana että videosta on ollut apua :) itse en ainakaan ymmärtänyt kunnolla tuota kirjallista versiota ja siksi tein videon siitä :)

   Poista
 8. Kiitos tästä videosta! En ole vielä uskaltanut kutoa mitään, mihin olisi pitänyt laittaa helmiä, mutta tämän videon jälkeen varmasti uskallan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ihana että tästä on ollut ja on edelleen apua monelle <3

   Poista
 9. Ihana, että näit vaivaa ja autoit meitä osaamattomia
  ja todella selkeä oli opastuksesi!

  Tsemppiä ja kaikkea hyvää Siulle syjksyyn!!

  VastaaPoista
 10. Kiitos videosta! Se on selkeä.
  Itse tappelin (eka kerta helmiä) pienireikäisten helmien kanssa ja vahattu hammaslanka oli vallan mainio apulanka.

  VastaaPoista