29.3.2016

Mustat pitsipolvisukat

Siskoni pyyteli lähes koko talven, että tekisin hänelle mustat polvisukat. Tiedän, mustat sukat ovat jo itsessään painajainen ja kauhukuva neulojalle ja vielä tähän vuoden aikaan kun on muutenkin pimeää. Kaikenlisäksi POLVISUKAT.. Kuitenkin vihdoin ja viimein otin projektin työnalle en vain kehdannut enää pitkittää sitä. 

Onneksi sain hyväksynnän pintaneuleiden käyttöön ja projektista tuli hieman mielenkiintoisempi. Olin tallentanut viime vuoden puolella facebookkiin Yhteishyvän ohjeen pitsisukista ja päätin käyttää sitä. 


Ohjeesta poiketen tein sukista lyhyemmät ja jatkoin pitsineuletta vielä jalkaterään kahden mallikerran leveydellä. Kaavio  oli todella helppo ja parin toiston jälkeen se jäi jo päähänkin joten sitä ei tarvinnut kurkkia sen enempää ja sen takia neulominen kävi paljon joutuisammin :)


Nämä olivat kuitenkin kaiken kaikkiaan oikein mukavat ja nopeat neuloa, vaikka aloitus ja tekeminen hieman venähti niin palkinto on siellä loppupäässä, nimittäin toisen ilo ja riemu kun ojennat vasta valmistuneet uunituoreet sukat. <3

Malli; Yhteishyvä neulotut polvisukat
Lanka; 7-veikka musta
Puikot; 3,5mm koivu
Koko; 39
Lankamenekki; 180g

2 kommenttia:

  1. Kauniit ja simppelit. (: Näille on aina käyttöä! Voi kun mustaa jaksaisi neuloa enemmän... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) todellakin simppelit ei sen suurempia niksejä tai koukeroita :) ! Musta on kyllä aika vähäisellä käytöllä neuleissa vaikka itse vaatteista löytyy. :D sitä on vaan jotenkin hieman "raskasta" neuloa :D

      Poista