23.6.2016

Jakso 8; Mun viikset tippu

Podcast jakso 8 on täällä. Hieman kommelluksia ja editointi virheitä löytyy. Sekä liian yliaktiivinen mielentila :) toivottavasti silti viihdytte <3


2 kommenttia:

  1. Sä et varmaan edes luen enää näin "vanhan" jutun kommentteja, mutta kommentoin silti, kun vasta nyt katsoin tän sun 8. podcastin. Edelliseen podcastiin haluan kommentoida, että VIRKKAUS ON KIVAA!!!
    Kyyneleet tuli silmiini, kun kerroit ekasta koirastasi. Olen tosi pahoillani! Ihana tatuointi (mahtava idea) kulkee mukanasi.
    Hienosti osaat laittaa noita kuvia ja tekstejä kuvasi päälle, kun puhut. Olis kiva, jos ne olis siinä kauemmin. Nyt piti ottaa monta kertaa taaksepäin, kun teen vielä käsityötä samalla.
    Olet varmaankin jo nimennyt rukkisi, mutta sen haluan sanoa, että nimihän on se nimi, jonka nimipäivänä saat rukkisi. Tai jonkun muun tavaran. Itse nimeän kaikki apuvälineeni tällä menetelmällä. Haluan antaa apuvälineilleni naisen nimen. Onneksi olen aina saanut tärkeimmät apuvälineeni naisen nimipäivänä. Esim. pyörätuolini nimi on Mirjami.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottakai luen ja kommentoin takaisin :) ihana että jotkut tykkää virkata :) mulle se on aika vaivalloista ja vaikeaa mutta ehkä mä joskus sitten aktivoidum sillä saralla taas uudestaan :) lumen kohtalo oli aika kamala ja ikävä sitä karvaista palloa <3 kiitos :) minä lupaan jatkossa lisätä vähän aikaa jotta ei tarvitse selata videota edes takaisin :) ihana idea tuo että esine saa sen nimen kenen nimipäivä on :) rukin nimeksi tuli jo justiina mutta ehkä käytän tuota sääntöä seuraavaan apuvälineeseen :) ihana nimi pyörätuolillasi :)

      Poista